Istoric

  • 2017
    • Supremia Grup devine parte a grupului Solina.

  • 2016
    • Debut proiect „Construire Supremia Innovation Center”
    • Supremia devine distribuitor unic în România a produselor VF VERPACKUNGEN
    • Levente Hugo Bara reprezintă România la ”EY World Entrepreneur Of The Year 2016”
    • Câștigarea Premiului de Excelență în Strategia de Resurse Umane


  • 2015
    • Achiziția companiei daneze Tamaco Trading
    • Levente Hugo Bara, antreprenorul anului 2015 în România
    • Obținerea certificării ISO 14001 și ISO 18001
    • Câștigarea premiului KAIZEN pentru România
    • Crearea diviziei Fine Food Supremia


  • 2014
    • Obținerea certificării BRC (British Retail Consortium)
    • Obținerea certificării KOSHER

  • 2013
    • Inaugurarea magazinului Povești cu Condimente Cluj
    • Semnarea contractului cu clientul cu nr. 2000
    • Prima participare pentru premiul Kaizen
       

  • 2012
    • Supremia devine distribuitor oficial Viscofan
    • Supremia devine benchmark în industria alimentară pentru implementarea SM KAIZEN
    • Inaugurarea magazinului de prezentare Alba Iulia
    • Obținerea certificării HALAL
       

  • 2011
    • 22 Ianuarie 2011 Inaugurarea noului sediu din Alba Iulia
    • Începe implementarea SM KAIZEN și dezvoltarea SMS
    • Echipa Supremia depășește 200 de membri
    • Crearea diviziei HORECA
       


  • 2010
    • Cifra de afaceri depășește 20 mil. Euro
    • Încep lucrările la fabrica din Alba Iulia

  • 2008
    • Echipa Supremia are peste 100 de membri

  • 2007
    • Primul contract de export
    • Crearea diviziei Food
    • Cifra de afaceri depășește 10 mil. euro
       

  • 2006
    • Obținerea certificării ISO 22000

  • 2005
    • Inaugurarea fabricii din Sântimbru

  • 2004
    • Înregistrarea mărcii Supremia
    • Cifra de afaceri depășește 1 mil. euro

  • 2002
    • Începe producția de mixuri

  • 2001
    • 22 ianuarie 2001 emiterea primei facturi