Debut în carieră

Este o inițiativă Supremia Grup menită să identifice și să dezvolte tineri talentați și motivați, pe care să îi familiarizeze cu cultura Supremia, în vederea angajării. 

Proiectul nostru este destinat tinerilor studenți și absolvenți interesați de o carieră de success în industria alimentară.

Debut în Carieră a demarat în 2013 și se desfășoară anual, cu implicarea partenerilor de la Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Universitatea Dunărea de Jos Galați – USAMV Cluj  – USAMVBT Timișoara – UAB Alba Iulia.

Din 2013, de la lansare, și până acum zeci de studenți și-au desăvârșit pregătirea teoretică cu stagii practice desfășurate la Supremia. Cei mai merituoși dintre ei au devenit în timp colegii noștri!

În 2016 32 de studenți și absolvenți au lucrat pe teme specifice de industrie alimentară alături de profesorii din facultate și alături de inginerii de la Supremia. Evaluarea lucrărilor va fi organizată în octombrie de către un juriu de specialiști desemnați de Supremia și de universitățile partenere.

Supremia chiar poate fi ingredientul performanței tale! Tu ce departament vrei să condimentezi?