Un nou produs - Vitalpan

Încă din Evul mediu, omul simplu a descoperit în culturiile întinse de psyllium propria farmacie naturală, și a regăsit în semințele sale remediul ideal pentru problemele digestive și pentru beneficiile asupra organismului uman.

Supremia Grup are mereu în vedere faptul că sănătatea trebuie să devină un mod de viață și așa a luat naștere brand-ul Vitalpan, promotor al  pâinii cu psyllium.

Făina pură  preparată din roadele spicelor de grâu, coapte în bătaia Soarelui și culese cu grijă, se îmbină cu fibra minune, într-o compoziție unică care înlocuiește cu succes remediile chimice bazate pe medicamente.

Pâinea medicament, este preparată printr-o rețetă tradițională, îmbinată cu inspirația pentru savoare și cu măiestria în panificație, devenind un aliment de bază al regimului alimentar zilnic.

De asemenea, dieta nu mai trebuie să fie un chin, deoarece pâine cu psyllium înlocuiește pâinea albă cu succes creând senzația de sațietate și ducând la pierderea kilogramelor în plus.

Dacă nu ai fost convins, atunci trebuie să încerci beneficiile unei feli de pâine cu psyllium, pentru a-ți asigura doza de 20% grame de fibre din DZR, punând bazele unui stil de viață sănătos fără a renunța la o alimentație consistentă și gustoasă. De altfel, pâinea cu psyllium Vitalpan inovează la nivelul pieței prin proprietățile extraordinare pe care le manifestă, precum îmbunătățirea digestiei, asigurarea unei siluete armonioase, reglarea colesterolului și senzația de sațietate.