Supremia Golf Cup ediția a VIII-a

Bobby Jones spunea: “Nimeni nu va avea vreodată acest sport la degetul mic. Nu va exista rundă  pe care să o închei cu gândul că nimic nu putea fi îmbunătăţit. Poate de aceea golful e cel mai impresionant sport. Nu joci împotriva unui adversar, competiţia este cu tine însuţi, pentru a obţine cel mai bun scor.

Sub deviza “jucăm golf suprem de 8 ani”, iubitori ai golfului şi ai sportului în aer liber din ţară şi străinătate au participat în 28.05.2016 la Supremia Golf Cup ediția a VIII-a – eveniment organizat de compania Supremia Grup – liderul pieţei de ingrediente alimentare din România, în incinta Clubului de Golf “Paul Tomiţa” din localitatea Pianu de Jos, judeţul Alba.

În golf vorbim despre a fi mai bun de la un joc la altul. Iar noi, de la o ediţie la alta, am fost tot mai pregătiţi, mai atenţi la detalii, mai preocupaţi de a oferi oaspeţilor noştri o competiţie care să le depăşească aşteptările. Am ajuns la ediţia a VIII-a şi, cum una dintre valorile Supremia Grup este îmbunătăţirea continuă, şi în 2016 am oferit participanţilor golf suprem.

Invitații au avut parte de un program atractiv,  pregătit special de către reprezentanţii companiei Supremia, organizatorul evenimentului. Nici de această dată nu au lipsit delicatesele pregătite de bucătarii de la Restaurantul Preciosa.

Sub cerul însorit, la ora 8:30, au luat startul 41 de jucători. Cei care au obținut cele mai bune punctaje au fost recompensați cu trofee, diplome și premii, în cadrul unei ceremonii speciale.