25 Jun 2016

Supremia Barbeque

Supremia Barbeque

În data de  25 iunie 2016, a avut loc tradiționalul eveniment BBQ  Supremia. Evenimentul a debutat și de această dată, prin primirea celor mai tineri invitați. Mici sau mari, curioși sau ușor temători, energici sau dimpotrivă liniștiți, copiii supremi au sosit la eveniment dornici de o petrecere pe cinste. Cu toții au fost înscriși la tombola Supremia și au primit un coif colorat pentru a se încadra cât mai bine în peisajul vesel de petrecere.

 Cei mai mici, au preferat activitățiile artistice, realizând adevărate opere de artă pe trotuarele companiei, iar cei mai energici s-au dat în toboganul cu bile sau au sărit până la epuizare în trambulina gonflabilă. Piesa de teatru interactivă susținută de către trupa Skepsis, picturile pe față care au transformat micuții în diverse personaje de poveste,   precum și  jocurile dinamice organizate de către cercetași au dus veselia acestora  la cote maxime. 

Petrecerea copiilor a fost urmată de cea a adulților, care a debutat prin grătarul savuros, băuturile reci și răcoritoare, muzica bună și reuniunea colegiilor din diferite departamente.  Organizarea Ștafetei  Supremia, a angrenat colegii într-o competiție constructivă în care valoarea prosperității comune a dobândit noi valențe, fiecare oferind tot ce e mai bun pentru a înscrie co-echipierii printre fericiții câștigători. Ștafeta a fost urmată de o frumoasă horă care a surprins colegii într-un dans al prieteniei și al spiritului de echipă.

Mulțumim tuturor invitaților Supremia Grup  pentru participare, pentru zâmbete, implicare și veselie fără de care nu am fi reușit să realizăm un astfel de eveniment.